dijous, 26 de gener del 2012

CALÇOTADA I NATURA 2012

Us proposem una sortida que segurament repetireu...CALÇOTADA I NATURA!


Pels amants de la bona taula, tenim unes calçotades complertes i variades on podràs tastar tota la Terra Alta... un bon ví, el principal, uns calçots fets als sarments amb una salsa gustosa amb el fruit sec i l'oli d'aquí. Per continuar una torrada de pa de pagués, del de tota la vida amb escalivada i unes anxovetes i més tard tota una safata de carns i embotits de la terra. Provaràs el Corder de la zona i uns "fesols" seràn un meravellós acompanyament i l'allioli, és clar. Per últim una casolana crema catalana i una mica de cava faran les delícies de tots els paladars, segur que ja vas fent boca, no?

Qui com vosaltres pot gaudir d'una bona calçotada a un pas del Parc Natural dels Ports. Un paradís inesgotable de muntanyes, fonts, avencs...on podreu passejar, anar amb bici, i fins i tot, si sou una mica més atrevits, escalar o practicar el barranquisme. També us podeu decantar pel turisme cultural i descobrir el món cubista de Picasso o submergir-vos en l'època del templers. I si sou una mica rodamons podeu conèixer des d'aquí l'encant de la comarca del Matarranya...Valderrobres, Cretas, Calaceite, Beceite, La Fresneda...i com no Arnes, petit poble encantador on no podeu deixar de visitar la plaça amb l'Ajuntament renaixentista i el seu Museu de la Mel.



I molta atenciooooó!!!!!
Si us quedeu dues nits consecutives al nostre hostal (amb règim d'allotjament i esmorzar mínim), us farem una bona oferta per gaudir-ne: pagareu les calçotades a meitat de preu, però ja sabeu que el mínim és per dues persones i com us hem dit per dues nits. No ho passeu per alt!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada