dilluns, 5 d’octubre del 2009

I Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta




Arriba la tardor. El bosc canvia les seves tonalitats...grocs i marrons plouen des dels chops. Passejar...viure la transformació de la natura...





Des del 01 d'octubre fins al 30 de novembre de 2009 vine a gaudir del corder a taula. Uns quants restaurants de la comarca us oferim les I Jornades del Corder de la Terra Alta un altre motiu per gaudir d'aquesta terra que tantes coses bones ens regala!!!!






El Consell Comarcal de la Terra Alta,amb la col•laboració de l'Associació d’empresaris d’Hostaleria de la comarca i els Consell reguladors de la DO del vi i la DOP de l’oli de la Terra Alta han unit esforços per organitzar durant els mesos d'octubre i novembre de 2009 unes jornades gastronòmiques dedicades a la cuina terraltina elaborada amb corder, un dels productes agrolimentaris més tradicionals de la comarca.


Aquestes Jornades conten amb el recolzament de l’Escola d’hostaleria i turisme de Cambrils i del prestigiós cuiner Ferran Adrià. També hi participen quinze restaurants dels municipis d’Arnes, Batea, Bot, Corbera d’Ebre, La Fatarella, Gandesa, Horta de Sant Joan, el Pinell de Brai i Vilalba dels Arcs. En aquests restaurants durant els dos mesos, es podran degustar diferents especialitats culinàries basades en la cuina del corder criat a la Terra Alta, elaborats amb l’oli amb DOP Terra Alta i acompanyats amb vins de la DO Terra Alta.


Les jornades s’emmarquen dins la línea de treball que va encetar el Consell Comarcal de la Terra Alta l’any 2008 per tal de desenvolupar un nou producte turístic que integrés cuina, olis i vins de la Terra Alta.


D’aquest treball se n’han materialitzat ja diferents actuacions, essent aquestes jornades gastronòmiques una bona ocasió per redescobrir la Terra Alta, aquest cop des de la seva vesant gastronòmica.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada